Reklama

Reklama

Chlap

  • Kolumbie Un varón (více)
Trailer

Obsahy(1)

Carlos žije v azylovém domě pro mládež v centru Bogoty. Když přijdou Vánoce, chlapec je touží strávit se svou matkou a sestrou, které se ztratily ve víru městského násilí. Musí však čelit krutosti ulice. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Film je natoľko realistický, že by to pokojne mohol byť dokument, ktorý sa odohráva v ktorejkoľvek latinskoamerickej krajine. Hoci sme tému filmu už videli mnohokrát, Chlap má svoju osobitosť v spôsobe, akým prezentuje fakty, bez podvrhov, bez falošných ilúzií či dramatických vyústení, pričom sa viac zameriava na reflexívnu a citlivú časť postavy. Kamera Sofie Oggioni k tomu prispieva pomocou detailov a rámovania, ktoré nás dokážu uviesť do psychiky postáv. Debutový film Kolumbijčana Fabiana Hernandeza zaznamenáva jeho vlastné skúsenosti tínedžera v jednej zo štvrtí mesta Bogota. Režisér nás prostredníctvom nehercov dokáže ponoriť do sveta chlapcov, ktorí sú bez domova nútení žiť v útulkoch pre mládež a sú vystavení drsným podmienkám. ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Jedna a to ještě s odřenýma ušima.Nudný,nezáživný příběh,určitě to žádné drama není....spíše nějaká zpověď,jednoho floutka,který,se celou dobu prochází po ulici a snaží se se začlenit do víru ulice a jeho nástrah.Když tohle vynecháte,tak dobře uděláte. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama