Reklama

Reklama

A Familiar Stranger

(seriál)
Čína, 2022, 2 h 24 min (Minutáž: 12 min, Alternativní 8x22–35 min)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Dcera vysoce postaveného ministra Shen Qin (Li Man) se má vdát za generála Xiao Hanshenga (Ryan Cheng), jenže se jí sňatek z rozumu nezamlouvá – je zamilovaná do prince Ninga (Zexuan Wang). Aby se vyhnula nechtěné svatbě, Shen Qin obelstí malířku Shi Qi (Ying Ke) a pomocí magického rituálu si s ní prohodí obličej a zmocní se její identity. Shi Qi se tak nechtěně zaplétá do Shen Qiných intrik a uvádí do pohybu řetězec nebezpečných událostí, kdy jí častokrát jde o život. (Amalberga)

(více)

Recenze (2)

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mě mile překvapil, takže jsem mu nakonec udělila čtyři hvězdičky. Zápletka je obstojně zpracovaná, velmi příjemně mě překvapila stopáž - do necelých dvanácti minut se vleze vše podstatné a na rozdíl od klasických 40 minutových epizod čínských dramat tu chybí vycpávkové scény, což je jedině dobře. ()

skorpik42 

všechny recenze uživatele

Veeeľmi milé prekvapenie, vďaka krátkej stopáži príbeh krásne odsýpa, nie je tu priestor na žiadnu vatu, preto sa mi ani raz nestalo, že by som sa nudila. Hlavný pár je veľmi sympatický, a vhodne zvolili aj "záporný " pár. Navyše, poradca dáva príbehu aj vtipné vsuvky a to je plus. Príbeh je originálny a neopozeraný. Keby takto vyzerali všetky stopáže, vôbec by som sa nehnevala. ()

Reklama

Reklama