Reklama

Reklama

Navždy za Dynamo

Trailer 2
Dokumentární / Sportovní
Česko, 2023, 86 min

Obsahy(1)

Každá porážka časem přebolí. I ty největší oslavy vítězství jednou skončí. Vášeň ovšem zůstává navždy. Pardubická láska k hokeji je už stoletá a tak silná, že ovlivňuje náladu celého města. Každý další zápas začíná s nadějí, každý přináší nové emoce. Unikátní dokument z dílny Bez frází zve přímo do kabiny Dynama a života jejích obyvatel. Mimořádné záběry ukazují touhu obětovat se pro svůj klub, psát další kusy slavné historie. Zároveň zvou i do srdcí fanoušků, kteří se v tomto regionu se vztahem k hokeji rodí i umírají. Film Navždy za Dynamo není o jedné konkrétní sezoně, nebo utkání. Zachycuje fenomén, který se do srdcí lidí zapisuje daleko hlouběji než na šedesát minut jednoho vypjatého zápasu. Životní lásku totiž nemůže ukončit hvizd rozhodčího. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Filmaři se během natáčení stali součástí týmu a pohybovali se v místech běžně určených pouze pro členy A-mužstva. (ČSFD.cz)
  • Natáčení probíhalo v sezonách 2021/22 a 2022/23 nejprve za přísných pandemických opatření a následně před plnými tribunami zimních stadionů. (ČSFD.cz)

Reklama

Reklama