Reklama

Reklama

Love Tractor

(seriál)
  • Jižní Korea 트랙터는 사랑을 싣고
Jižní Korea, 2023, 3 h 20 min (Minutáž: 25 min)

Režie:

Kyeong-hui Yang

Scénář:

Yi Yoon Choi

Kamera:

Gyeomseo Ahn

Hrají:

Do Won, Do Jin Yoon

Epizody(8)

Recenze (2)

vodnicka 

všechny recenze uživatele

Na korejské poměry pro mě slabé, i když Yechanův charakter zachován. Kvality předlohy bohužel zůstaly nenaplněny, což mě dost mrzelo. ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Roztomilý příběh Seon Yula, který utíká z velkoměsta na odlehlý korejský venkov, aby si zde v dědečkově domě ujasnil své životní priority. Venkovské scenérie seriálu hodně pomáhají, stejně tak obsazení hlavní role Seon Yula sympatickým osmadvacetiletým Kwan Soo Kimem. S druhou hlavní postavou, farmářem Suh Ye Chanem jsem ale měl problém. Ta postava svým přehráváním mě moc neoslovila, a nevěřil jsem ani jeho věku 20 let. Vedlejší postavy jsou ale úžasné. Nejvíc mě zaujala holčička ze sirotčince, a její rozhovor se zraněným Seon Yulem ve třetí epizodě. Předpokládal jsem, že právě ona bude tím spojovacím článkem mezi Seon Yulem a farmářem, a že bude impulzem ke smíření Seon Yula se svým otcem. Tohle byla bohužel jediná vážnější a hlubší pasáž celého seriálu, která nebyla dále rozvinuta. Celkově jsem od seriálu čekal víc. Místy je to jen reklama na traktor Daedong HX 1400. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Traktor, který se v seriálu objevil, byl tehdy nejvýkonnější model největšího korejského výrobce zemědělské techniky a traktorů Daedong. Konkrétně se jednalo o modelovou řadu HX1400 s 3,8 litrovým dieselovým motorem. (emkon)

Reklama

Reklama