Reklama

Reklama

My Dearest

(seriál)
Jižní Korea, 2023, 26 h 20 min (Minutáž: 60–80 min)

Epizody(20)

Recenze (3)

Gada 

všechny recenze uživatele

Historický romantický seriál plný politických intrik, válek, mocenských bojů, ženských otázek, přežití, kamarádství, nalezené rodiny, společenských očekávání, třídních vztahů, manželství, důležitosti reputace a mnoha dalších. Rozdělený do dvou částí. První i přes hořkosladký konec za mne lepší než druhá. Podle mého názoru už v ní  tvůrci zašli příliš daleko s vytvářením zápletek a zvratů. Dvě amnézie u hlavního hrdiny už na mne bylo moc. Milovala jsem hudbu a brilantní herecké výkony. Celkově se mi to líbilo, ale možná ne tak moc, jak bych očekávala. ()

Koral17 

všechny recenze uživatele

Zajímavý historický seriál (celkem 20 dílů, 2 série, první série srpen-září 2023, druhá série poběží od října 2023) s ústřední romantickou linkou, odehrávající se na pozadí dramatických válečných událostí, kdy v zimě roku 1636 Čchingové, budoucí vládci čínského impéria (dynastie Čching, 1644- 1912) vtrhli do Čosonu, terorizovali obyvatelstvo i královský dvůr a zajali korunního prince, v (úspěšné) snaze přimět Čoson, aby se politicky přidal na jejich stranu proti čínské dynastii Ming (1368 - 1644). Poměrně tajuplná ústřední mužská postava příběhu – arogantní muž ve středním věku, který se s přehledem pohybuje na politickém i vojenském poli, se osudově zamiluje do mladé, sebevědomé dívky, která okouzlila všechny mladé muže ve své rodné vesnici. Nebesa ji ale chystají jiný osud ;-) ()

Reklama

Jankaxx 

všechny recenze uživatele

Moc dlouhé,  natažené. Slušelo by tomu max.16 dílů jak to Ddrama seriály mívají. Bavilo mě to, ale posledních pár dílů jsem dokoukavala těžko a k poslednímu jsem se nemohla dokopat. Představitelé hlavních rolí jsou fajn. Min Namkoonga jsem viděla asi ve dvou rolích a moc mě nenadch, tahle role mu slušela. ()

Galerie (141)

Reklama

Reklama