Reklama

Reklama

Jak se dožít stovky: Tajemství modrých zón

(seriál)
  • USA Live to 100: Secrets of the Blue Zones
Trailer
USA, 2023, 2 h 37 min (Minutáž: 33–45 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Vyrazte s Danem Buettnerem do pěti jedinečných míst téhle planety, kde lidi žijí neobvykle dlouhý život plný zdraví a energie. (Netflix)

Recenze uživatele ghatos k tomuto seriálu (5)

Cesta začíná (2023) (E01) 

Okinawa - z pekla války si vezmeš dlouhý život (podobně jako v Auschwitzu). Také samozřejmě sociální rozměr hraje roli. 77%. ()

Nečekaný objev (2023) (E02) 

zánětům v těle), dlouhé procházky a kopce. Z mého výzkumu vím 🙂, že Italové umí trefit skvěle střed (vyváženost) v nějaké jednotlivosti. Jako celek to tak funkční není, ale umí pochopit jádro (detail). Famózní suroviny vytvářejí chemii pro celé tělo (včetně mozku). Třeba taková Sicílie patří ekonomicky k nejméně rozvinutým částem Itálie, ale zase je tam něco skrytého a velmi cenného...80%. ()

Konec modrých zón? (2023) (E03) 

Řecka cesta k dlouhověkosti. Nejlepší olivový olej na světy, byliny, med a hory. V kombinaci s řeckou kulturou stolování při zapadajícím slunci a živou povahou (tanec) to vytváří zajímavou esenci pro lidskou duši 🏵️. Legendy a báje starověkého Řecka jsou základem evropského myšlení aneb kalokagathia jako cesta k božské podstatě každého smrtelníka 😌🫴. 82%. ()

Budoucnost dlouhověkosti (2023) (E04) 

Jo Sing je jinde a jde na to od lesa, i když tam žádný není a ani není potřeba 🫴🌸🎩. 82%. ()

Reklama

Reklama