Reklama

Reklama

Neznámou krajinou

(festivalový název)
  • Norsko Ukjent landskap (více)
Trailer

Obsahy(1)

V norském lese žije rodina izolovaným způsobem života ve snaze být divoká a svobodná, ale tragická událost vše změní a oni jsou nuceni přizpůsobit se moderní společnosti. Portrét rodiny Payneových je intimním setkáním s rodinou, která se vyrovnává s novou realitou. Šestičlenná rodina si dlouhá léta užívala pomalejšího, nezávislého života v souladu s přírodou na malebné farmě. Nyní se nacházejí v bodě zlomu... (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

HarryBlock 

všechny recenze uživatele

Oproti podobnému poľskému filmu Las z tohoto istého roku je A New Kind of Wilderness omnoho sentimentálnejšie a miestami až lehce gýčové, ale pri dokumente mi to až tak nevadí ako pri hranom filme. Téma vyrovnávanie sa so smrťou blízkej osoby k tomu tak trochu aj nabáda. Zbytočne to tlačili len pri "pekných" záberoch na slnkom zaliatu krajinu, taký gýčik na odľahčenie. Poľský Las by som asi ale odporučil skôr. ()

Galerie (9)

Související novinky

Na jaké filmy láká festival Jeden svět?

Na jaké filmy láká festival Jeden svět?

13.03.2024

V Praze a dalších 47 českých městech začíná Mezinárodní filmový festival Jeden svět. Program se letos poprvé rozroste i o hrané filmy a láká celkem na 96 titulů a 10 VR projektů. Kompletní program… (více)

Reklama

Reklama