Reklama

Reklama

Love for Love's Sake

(seriál)
  • Jižní Korea 연애 지상주의 구역
všechny plakáty
Jižní Korea, 2024, 8x40 min

Hrají:

Tae-Vin Lee

Obsahy(1)

Devětadvacetiletý Tae Myung Ha (Tae-Vin Lee) se ocitne v online hře, kde má znovu šanci prožít život středoškoláka s jedním posláním, udělat Cha Yeo Woona (Joo-wan Cha) šťastným. Aby jeho úkol nebyl příliš jednoduchý, má zaúkol ho splnit v omezený čas s případným trestem, že zemře. (Nam.94)

Recenze (2)

emkon 

všechny recenze uživatele

Knižní předlohu nazvanou Love Supremacy Zone jsem sice nečetl, ale na pochopení zápletky stačí prvních deset minut první epizody seriálu. Jakmile pochopíte pravidla hry, jste okamžitě vtaženi do děje. Nebudu prozrazovat zápletku, ale obdivuji, jak geniálně je scénář napsaný tak, aby vše dávalo smysl, aby vše souviselo se vším, aby vše do sebe přirozeně zapadalo, aby byl příběh zcela nepředvídatelný, aby udržel diváka napnutého až do úplného konce, a současně aby to bylo tak roztomilé, tak působivé a tak emočně vypjaté. Kluci v hlavních rolích dali svým postavám tolik vrstev a emocí, a vůbec se nedivím tomu, že se tato série aktuálně drží v žebříčku nejlepších BL seriálů na MDL na druhé nejvyšší pozici. Předpokládám a doufám, že se dočkáme pokračování, protože příběh hlavních hrdinů se neuzavřel. Doporučuji všemi deseti! 10/10. ()

Nam.94 

všechny recenze uživatele

První epizoda se nesla ve vibu Weak hero class 1, jeden klučina extrovertní vtipálek, který druhému bezdůvodně pomáhá,  zatímco druhý je unavený introvert,  který s nikým nechce mít nic společného a je otrávený životem.  Potom se to ale o 90° otočilo a z druhého klučiny se stala "nesamostatná", citově závislá a celkově simp postava, což je důvod 4 hvězdiček. Kdyby to celé bylo ve vibu jako první epizoda tak by mě to bavilo mnohem víc než tohle "lezení do prdele". Když to ale pominu, tak se jednalo o fajn bl se sympatickými herci. ()

Reklama

Reklama