Reklama

Reklama

Na plný plyn Asií

Trailer

Obsahy(1)

Film je o dvou motorkářích cestujících pohořím Pamír a zeměmi kolem něj. Snímek je vyrobený tak, aby si diváci odnesli nevšední zážitek, nahlédli do světa motorkářů, jejich problémů a starostí po cestě, ale zároveň přináší úžasné záběry z navštívených zemí, kterými jsou Kyrgystán, Uzbekistán a Tádžikistán. Tento unikátní výtvor vznikl neplánovaně a o to větší autenticitu celý projekt nese. (janminarik)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

Tygy 

všechny recenze uživatele

Zde se jedna o trosku netradicni dokument, ktery puvodne nemel vzniknout a vznikl tak trosicku neplanovane, coz se na nekterych zaberech promitlo. I kdyz se obcas pri zaberech z dronu video trha, radi to autorum odpustite a uzijete si krasne zabery na mene znama mista. Dokument rychle odsypa a divak se ani na chvili nenudi. Pokud se zrovna nekochate nadhernou prirodou, jsou mene "akcni" sceny podkreslene vyborne padnouci hudbou a humornymi scenkami. Pohledy z predniho blatniku primo na cestu me neskutecne bavily. Panove jsou sympataci a mate pocit, ze dobrodruzstvi prozivate s nimi. Oproti klasicke produkci, kdy s cestovateli jede tym lidi, ktery v pripade potreby mimo zaber kamery pomuze, zde jsou kluci na vse sami a odkazani jeden na druheho a na pripadnou pomoc domorodcu.I kdyz se nejedna o naprosto bezchybne dilo, rad mensi nedostatky odpustim a davam 5*. Jedna se o velmi sympaticky dokument a tesim se na dalsi cestovani s touto dvojici. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Původně se mělo jednat o sestřih „z dovolené“. Po prvotním prozkoumání materiálu se Jan Minařík rozhodl nabídnout jezdcům možnost dotočit rozhovory a vytvořit tak ucelený cestovatelský dokument. Hrubý materiál měl přes 18h videa a jednalo se hlavně o GoPro HERO 11 a DJI mini 3. (janminarik)
  • Premiéra dokumentu se konala 2. března 2024 v kině Vesmír v Pelhřimově. Hlavní premiéra pak v Liberci v kině Varšava 19. dubna 2024. (Tygy)

Reklama

Reklama