Reklama

Reklama

Cindy and Donna

Drama / Pornografický
USA, 1970, 80 min

Obsahy(1)

Milé dobrodružství dvou mladých dívek z předměstí. Patnáctileté Cindy (Debby Osborne) a starší sedmnáctileté Donny (Cheryl Powell), obě mají stejnou matku, ale různé otce. Jednoho dne Cindy přistihne svého otce jak souloží s Donnou poté, co si zahulili trávu. Cindy se předtím vždy tak trochu zdráhala a styděla projevit svou sexualitu. Právě po této scéně se vše změní. Cindy ztrácí veškeré zábrany a dopřeje si marihuanu i se svojí kamarádkou Karin, což nakonec vyústí ve společný erotický zážitek. Donna se mezitím vedle oddává skupinovému sexu s trojicí neznámých mladíků. Posléze nachytá Cindy svého partnera. Ten se strašně rozzuří a vyhodí Donnu z domu, ale když Donna vyběhne ven z baráku, na ulici ji srazí auto. Až Cindynin šok ze ztráty nevlastní sestry rázně ukončí její sexuální experimentování. (Karlos80)

(více)

Recenze (2)

Theker 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu som sa dostal náhodou a náhodou som ho aj dopozeral. Nezaradil by som ho k filmom zaujímavým pre svoj dej, ale asi len pre počet štátov U.S.A. v ktorých bol zakázaný. Ak má rád niekto filmy, kde sa sem tam mihne nahé ženské telo, či príde k menšiemu skupinovému uspokojovaniu, tak ten si príde na svoje. Inak jedna hviezdička bohato stačí. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Dobrodružství dvou náctiletých dívek z předměstí. Ve své době šlo o značně skandální a dokonce policejně zakázaný film plný obscénních scén, zobrazující nahotu a "důvěrné milostné scény". Otec souložcí s kamarádkou Donnou, skupinový i lesbický sex .Film byl svého času promítaný pouze v klubových kinech ve státě Centucky. Jedná se o málo známý levný sleazy snímek, ještě od méně známého amerického režiséra, který krom tohoto filmu natočil ještě dva další, oba nejspíš stejných kvalit. Viděl jsem asi jen třetinu tohoto barevného filmu a nic moc. ()

Reklama

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film byl svého času promítán pouze v klubových kinech ve státě Kentucky a 29. 9. 1970 zabaven tajnou policií, která zhlédla celé představení v tamním autokině, další zírali ze silnice, aby si pak mohli na filmu smlsnout, zatknout provozovatele a zabavit film, přestože neměli soudní příkaz a bylo to jen na základě šerifova úsudku. Film byl zabaven pro obscénnost a volné šíření mimo autokino – plátno bylo vidět totiž z jiných úhlů mimo areál. U soudu naštěstí v roce 1973 vyhráli. Cindy a Donna pak vešlo do dějin cenzury pro toto rozhodnutí u Nejvyššího soudu USA, jež chránilo filmy před ukvapeným policejním zabavením, v roce 1973. (Zetwenka)

Reklama

Reklama