Reklama

Reklama

Redemption Hill

(seriál)
všechny plakáty
Nový Zéland, 2006

Obsahy(1)

Redemption Hill: vězení nanečisto je reality show z Nového Zélandu sledující život deseti teenagerů, kteří se přiblížili k hranici vstupu do světa zločinu. Redemption Hill obsahuje kurz disciplíny a dobrodružných aktivit, které jsou organizovány správcem Stevem Boxerem. Pořad sleduje čas za mřížemi ve věznici Napier, která byla uzavřena v roce 1993 a dnes slouží jako turistická atrakce. Věznice Napier je také nejstarší na celém Novém Zélandě. (DexMASTER094)

(více)

Recenze (1)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Reality show, kde jsou v takřka vězeňských podmínkách napravováni teenageři s výchovnými problémy. Docela zajímavé, ale působí to poněkud vyumělkovaně. 75% ()

Zajímavosti (2)

  • Po prvním vysílání těsně před půlnocí 20.dubna 2007, měl smrtelnou nehodu účastník reality show Aaron Mark Lambert, který zemřel na následky těžké autonehody. Incident se stal v jeho rodném městě Hamiltonu. (DexMASTER094)
  • Dne 28.července roku 2009 zemřel další účastník reality show Jesse Young. Smrt byla zapříčiněná těžkými zraněními poté, co byl sražen motorovým vozidlem. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama