Reklama

Reklama

Rozhovory se sériovým vrahem

(seriál)
  • Velká Británie Conversations with a Serial Killer
všechny plakáty
Velká Británie, 2008, 45 min

Režie:

Chris Williams

Obsahy(1)

Osm hodinových dílů se ponoří do psychiky osmi sériových vrahů. Médium Bobby Marchesso a investigativní novinářka Julie MacDonald budou společně odkrývat motivy a metody nelítostných zabijáků. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zhlédla jsem jednu epizodu, která se věnovala Jeffrey Dahmerovi a jestli ten se na tu šarádu, co tam prováděli, odněkud díval, tak se musel smíchy válet po pekelné podlaze:) Nejúžasnější na tomto pořadu je, s jakou vážností k tématu přistupují. Díky tomu vše vyznívá o mnohem směšněji, pokud to tedy ještě jde. Zajímalo by mě, kdo koncept tohoto pořadu vymyslel, případně schválil. Ale rozhovory s duchy sériových vrahů, kteří se samozřejmě pohybují všude, kam se štáb pohne, to je opravdu fenomén:) ()

IceQueen odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázna urážka diváka a jeho zdravého rozumu. Dvaja klauni prídu na miesto, kde sa niekedy počas svojho života zastavil (ale aj nemusel) známy sériový vrah a potom tam po tme fotia odraz z baterky a tvrdia, že je to nejaký orb!!!, predstierajú, že náhle cítia chlad a nahrávajú si vrahov strašidelný hlas zo záhrobia. Pravdepodobne používajú aj nejaké iné metódy, ktoré by ma vytočili ešte viac. Ja som videla iba kúsok jednej epizódy, kedy "komunikovali" s Tedom Bundym v krčme, kde si snáď raz vyhliadol svoju obeť, no proste úbohá zhovadilosť. A môže byť, že chyba je vo mne a proste len nedokážem dostatočne doceniť komediálny potenciál tohto dokumentu. ()

Reklama

Reklama