Reklama

Reklama

Jack

(amatérský film)

Obsahy(1)

Bývalý policista Jack (David Fójcik) se vrací do města, aby pomstil smrt svého bratra. Vrací se do horoucího pekla, odkud raději utekl, aby tady svedl boj s rozšířeným zločineckým gangem, jenž je veden hlavním mafiánským bossem Pixoziem (Ondřej Vonšovský). Do cesty se mu ještě staví svérázný a tvrdý policista Scooter (Patrik Minařík), který odvádí svou práci stejně dobře jako jezení koblih a jeho parťák, nadřízený, přítel (Štěpán Januszek). Musí zastavit Jacka dříve než ve městě bude moc krve. Začíná nelítostný souboj jednoho muže proti všem. (bestlama)

(více)

Recenze (3)

heyda 

všechny recenze uživatele

Dobrá hudba, na amatérský počin velmi solidní kamera, příběh obyčejný, herci nic moc, ale celkově to na mě působilo sympaticky. Bylo vidět, že to ty kluky baví a o tom to je. Některé vtípky a narážky se opravdu povedly (Pusenský, Bajaja, Koblihožrout a další). Ke cti přispívá i to, že jsem byl schopný to dokoukat, takže celkově za 4 hvězdičky.... A jen aby bylo jasno - ty kluky vůbec neznám a na tenhle amatérský pokus jsem narazil čistě náhodou. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

  • Film se začal natáčet v dubnu 2010 a premiéru si odbyl 27. září téhož roku. Film byl natáčen ve všech devíti městských částech města Karviná. K tomu navíc také v obci Stonava, kde tvůrci využili opuštěných důlních prostorů. (steve.j)
  • Film definoval nový filmový žánr – dialektické drama. (steve.j)
  • Obsah kufříku, který si ve filmu postavy předávají, zůstává divákům utajen. Jedná se o odkaz na film Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994). Lucky (Luboš Kováč) sice po dotazu, co je obsahem kufříku odvětí, že jsou v něm vlašské ořechy, nicméně se jedná o zjevný sarkasmus. (steve.j)

Reklama

Reklama