Reklama

Reklama

Dick a Dom v divočině

(seriál)
  • Velká Británie Dick 'n' Dom Go Wild
Velká Británie, 2011, 20x25 min

Obsahy(1)

Dick a Dom se vrací na obrazovky ve druhé sérii oblíbeného dětského seriálu Dick a Dom v divočině. Pro ochotné pomocníky se jim podařilo zajistit jedinečný přístup do zákulisí nejrušnějších britských útulků pro divokou zvěř a záchranných středisek. Na mladé dobrovolníky čeká obrovský úkol – a ne všichni mají zvířata příliš v lásce. Změní své rozhodnutí po dni stráveném v samém centru dění? Jako první uvidíte Chloe a Billijoa, kteří se na jeden den stanou asistenty veterinářů. Pomohou fence loveckého psa Honey zdárně zvládnout operaci a čelí podrážděnému orlovi. Na Dicka čeká závod života, když se ujme želvy jménem Tiny Tony. Pořad Dick a Dom v divočině je plný fascinujících faktů o zvířatech a komických úkolů, který vám představí obrovské problémy a mimořádné odměny spojené s prací se zvířaty.

Seznam epizod:

1. Díl - Dobrovolníci pomohou stovkám ježků, pustí na svobodu jeleny v tajném lese a vystopují pět původních anglických hadů. Dick a Dom se pokusí stát se pomocnými veterináři.
2. Díl - Týmy se pokusí navrátit osiřelého tuleně zpět do moře a ochotně pomáhají v záchranném centru pro psy. Podaří se Dickovi vyřešit zdravotní problém hada s rýmou?
3. Díl - Týmy připraví zkušební let netopýra, vypořádají se s žíznivým kolouchem a pokusí se ošetřit chrup oslovi. Dom se postaví obrovské labuti velké, která potřebuje pomoct.
4. Díl - Dobrovolníci jsou na výpravě na záchranu žraloků a pomáhají labradorovi zvládnout operaci. Dick je nevrlý, když se snaží vykoupat kozla
5. Díl - Týmy dělají matku malému kotěti, vyčistí prasečí kotec plný výkalů a vypustí labuť Veronicu zpět do volné přírody. Dicka pošlou na podmořský úkol vyčistit korál.
6. Díl - Týmy doručí pudink hladovým liškám, pomohou vzácným tučňákům a vyrazí do hlubin plnit své povinnosti s mořskými příšerami. Dom hřebelcuje obrovského koně Cassie.
7. Díl - Týmy jsou v nemocnici pro divokou zvěř, kde pomáhají kachňátkům a poníkům. Dick se pokouší stát se na den pastýřem. Podaří se mu však udržet pod kontrolou ovčáckého psa Doma?
8. Díl - Dobrovolníci přemístí nedůtklivé sovy, pustí na svobodu zotavené ptáky a potetují jezevce. Dom se zblízka setká s želvami.
9. Díl - Týmy se u veterináře zapojí do operace nelibého pozadí fretky, problematického ucha psa a poškozené oslí čelisti. Dom začne čistit prasečí chlívek.
10. Díl - Dobrovolníci popadnou kozu, která potřebuje pedikúru, hrají si na schovávanou s červenými veverkami a uloží k zimnímu spánku unaveného plcha. Dom se stává číšníkem tučňáků.
11. Díl - Týmy jsou v útulku pro zvířata, kde drhnou psy, shánějí dohromady koně a jsou ignorováni arktickou liškou. Dick se zblízka setká s kohoutem.
12. Díl - Týmy mají za úkol zhostit se první pomoci zvířatům, včetně labutí velkých a špinavých štěňat. Dom není schopen skrýt strach z osobního setkání s obrovskou mořskou příšerou.
13. Díl - Týmy se nepohodnou s orlem bělohlavým, vyčistí psovi umělý chrup a potrápí je jezevec. Dick a Dom vykrmí podvyživené tulení mládě.
14. Díl - Dobrovolníci léčí nohu labutě, nadchnou netopýry potravou a setkají se s nejvzácnějším britským divokým tvorem – vlkem. Dick se trochu popíchá v nemocnici pro ježky.
15. Díl - Týmy koupají vydru, vypustí lasici Winney zpět do volné přírody, nahánějí kozy, pozorují pavouky a prohlíží si sovy v nejrušnějším útulku pro zvířata. Dom se setká s oslem komikem!
16. Díl - Týmy se zabývají mládětem tuleně šedého, nevrlou želvou a racky hledajícími svobodu. Dick nalezne podstatu bolestivého problému jednoho psa.
17. Díl - Dobrovolníci hledají lišku obecnou. Rovněž se setkají s rozvernými racky, pomohou veterináři a odstraní psovi zdroj svědění. Dom se maximálně snaží v překážkové dráze fretek.
18. Díl - Týmy pomohou psovi, který má problém s močením, a připraví snídani pro ptáčata. Dochází ke komické situaci, když Dick učí vydry plavat.
19. Díl - Týmy si musí poradit se svíjejícími se hady a s čápy. Rovněž léčí osly. Dick a Dom musí u veterináře rozdělit vrh koťat.
20. Díl - Dobrovolníci se musí poprat se zatraceně velkým problémem, dovádí s kozami a čelí jednookému koni. Dick a Dom se chystají splnit úkol se zvířetem v záchranném centru. (oficiální text distributora)

(více)

Reklama

Reklama