Reklama

Reklama

Nejvíce šokující zvířata kanálu Animal Planet

(seriál)
  • USA Animal Planet's Most Outrageous

Obsahy(1)

Jednotlivé díly:

Nezvyklí domácí mazlíčci V Americe žijí nevšední a mimořádní domácí mazlíčci. Obrovští hlodavci a miniaturní prasátka sice patří k nezvyklým společníkům, avšak jejich majitelé se jich nemohou nabažit.

Hotely pro domácí mazlíčky Podívejte se na nejúžasnější, nebláznivější a nejpřehnanější hotely, pokoje a příbytky pro zvířata v Americe, jako jsou dům pro myši z chleba a luxusní střešní nástavba pro kachny.

Talentovaní domácí mazlíčci Ne všichni domácí mazlíčci jsou si rovni. Uvidíte nadané tvory - kočku, co se potápí s přístrojem, zlatou rybku, která hraje fotbal, tančícího kakadu a veverku na vodních lyžích.

Mořský svět Nahlédnete do oblíbeného amerického mořského zábavního parku SeaWorld. Uvidíte lední medvědy, kosatky dravé, kapustňáky i rejnoky elektrické. Na větší extrémy jinde nenarazíte.

Busch Gardens Vypravíte se do jednoho z nejúžasnějších zvířecích parků na světě. Podíváte se, jak náročné je udržet spokojenost ve stádě slonů, a uvidíte porod malého hrocha.

Zvířata soutěží Představí se vám nejpodivnější a nejextrémnější zvířecí akce, od závodů pásovců po soutěže o nejošklivějšího psa. (oficiální text distributora)

(více)

Reklama

Reklama