Reklama

Reklama

Tři hladoví hoši

(seriál)
  • Velká Británie Three Hungry Boys
Velká Británie, 2010, 24 min

Režie:

Tom Beard

Obsahy(1)

Hugh Fearnley Whittingstall, kterého naši diváci dobře znají ze seriálů River Cottage, jednoho dne obdrží dopis od tří přátel, kteří mu píší: rádi bychom odjeli na měsíc na dovolenou, ale tak, abychom nemuseli utratit ani halíř (totiž: ani penny)! Hugh se rozhodne, že výzvu přijme: Trevor, Thom a Tim od něj dostanou obytný vůz s nějakou minimální výstrojí a mladíci už mohou vyrazit směrem k malebným ostrovům Vnitřních Hebrid. Od této chvíle učiní všechno proto, aby získali potravu. Jejich příhody mohou diváci TV Spektrum sledovat v průběhu 9 dílů. A na konci seriálu se přirozeně mohou rozhodnout, zda není takto strávená dovolená větším zážitkem než ta tradiční... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

liberita 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý seriál prináša okrem tria sympatických chalanov, krásne scenérie Severného Škótska aj za hrsť nápadov, ako nielen na cestách ušetriť peniaze, ako čo najviac využiť veci, čo sú poruke ale aj ako zažiť originálny trip plný nevšedných a nových zážitkov. ()

Cvachetka 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, stylem mi to trochu připomíná jiný britský "dokument" Na chalupě s Hughem. Odlehčený, nic nevtírající a nic nenutící seriál o třech mladých chlapech, kteří cestují a tam zkouší něco uvařit, tam zase zjistí jak se něco tvoří. Ovšem Na chalupě je pohodovější dokumentární seriál, oproti tomu jsou Tři hladoví hoši akčnější. I když zrvona ani tohle slovo vzhledem k tempu seriálu není na místě :-) Každopádně na to, že to jsou tři kluci není v pořadu žádná trapnost a za mě je to 80%. PS: Teď čtu, že v tom má Hugh prsty, tak ta podoba není náhodná :-) ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama