Reklama

Reklama

Podivnosti

(seriál)
Dokumentární / Reality-TV
USA, 2011, 30x14 min

Obsahy(1)

1. díl:
Prozkoumáte temný svět kanalizačních potápěčů, budete svědky 500 let staré tradice házení miminek ze střechy a zjistíte, proč se lidé rádi nechávají zavěšovat na obrovské háky.

2. díl:
Setkáte se s mužem s nejsilnějšími bradavkami na světě, podíváte se na pozoruhodnou sbírku švábů a zjistíte, proč chtějí zápasníci sumó v Japonsku rozplakat miminka.

3. díl:
Prozkoumáte subkulturu lidí, kteří se rýpají v kůži a jsou na to pyšní, navštívíte soutěž v líbání psů a uvidíte nejpružnějšího muže světa. Lze pitím kravské moči bojovat s nemocí?

4. díl:
Kdo je Doktor Smrt a proč 10 000 lidí darovalo svá těla na plastinaci? Setkáte se s důchodcem s největším počtem piercingů a prozkoumáte Bristolskou škálu typů stolice.

5. díl:
Uvidíte studenta, jenž si v paži nechává růst dva masožravé střečky, a legendární thajskou královnu škorpionů. Podíváte se na způsoby úprav těla jako například rozdvojení jazyka.

6. díl:
Setkáte se s preparátorem zvířat usmrcených na silnici. Dále zjistíte, jak se škrkavkám daří v lidském těle. Jak pomáhají dálkově ovládaní švábi neurovědě?

7. díl:
Prozkoumáte krvavý svět léčby pijavicemi. Uvidíte, jak Joyce překoná světový rekord ve vyfukování bublin nosem, a zjistíte, proč se nohy potí. Jak se vaří vnitřnosti do tlačenky?

8. díl:
Zjistíte, proč lidé věnují své mozky vědě, seznámíte se s papírem ze sloního trusu a uvidíte muže, který umí vyvalit oči z důlků. Co obnáší léčba včelím jedem?

9. díl:
Proč se v Asii považuje býčí penis za výbornou delikatesu? Setkáte se s muži, kteří za peníze hodnotili intenzitu zápachu lidského potu v podpaždí. Uvidíte sbírku 400 pavouků.

10. díl:
Může být základem dobrého zdraví jídelníček ze syrového a zkaženého masa? Dozvíte se, jak získávat hadí jed, a podíváte se, proč někteří lidé oslavují své nadměrné ochlupení. (oficiální text distributora)

(více)

Galerie (51)

Reklama

Reklama