Reklama

Reklama

Tatry krásné, Tatry mé

všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2012, 35 min

Režie:

Petr Hanousek

Obsahy(1)

Pokud má národ nějaké společné sny, pak sen o velehorách je jedním z nejsilněji prožívaných. Nejbližšími a nejmilovanějšími velehorami jsou Vysoké Tatry. Film se zabývá jednou osobní láskou, která hory přenáší. Doslova a do písmene. Sledujeme totiž snahu jednoho tatranského milce, který touží hory nejen navštěvovat, ale i vlastnit. (Mezinárodní festival outdoorových filmů)

(více)

Recenze (5)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Nic moc.Dokument o Tatrách kde je hlavní postava blázen nebo lépe řečeno snílek který se ze všech sil usiluje udělat ze Slovenských Tater Tatry České a pro tuto věc by se i klidně zabil.No není to blázen?Troška humoru, troška vážných a i dojemných scén ovšem celá ta půl hodina mě moc nezaujala a proto dávám 40%.Docela škoda že můj jubilejní třístý komentář vyšel zrovna na tohle.Ale co se dá dělat. ()

BruceW 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby krásná a zábavná satira. Neznám okolnosti vzniku filmu, ale působí na mě jako domácí dílo, za což má však u mě ještě více obdivu. Děkuji za to, že se celé kino mohlo smát, ale na některých místech to přeci jen bylo až příliš a za absolutní mimorealitu story musím dát jenom 3 hvězdy. Určitě ale doporučuji ke shlédnutí. ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli účelem tohoto "filmu" bylo ukázat inspiraci, vzrušující zážitky, adrenalin a dobrodružství jako zbytek filmů Filmového festivalu zimních sportů, anebo neuměle natočenou vykrákanost jednoho člověka. No, přikláním se k druhé variantě. ()

st4nford 

všechny recenze uživatele

u mě teda absolutní bomba! chvíli jsem myslel, že půjde o klasický dokument, ale po prvních pěti minutách jsem se smál, až do konce! opravdu originální...snad nejkomediálnější český dokument co jsem viděl! 5 hvězdiček!!!! ()

Reklama

Reklama