Reklama

Reklama

Útěky před civilizací k jezeru

(pořad)
  • Velká Británie Lake Escapes
všechny plakáty
Velká Británie, 2005

Obsahy(1)

1. díl (Laponsko - tečkovaný pstruh): Matt Hayes se vydává do Laponska, kde nachází hnědého pstruha, lipana, štiku a arktického sivena v oblasti jezer Fluka a na řece Lais.

2. díl (Francie - kapr): Špičkový rybář Matt Hayes objevuje že Le Mans ve Francii není jen 24hodinové závodiště, když jde chytat různé druhy kaprů.

3. díl (Norsko - losos): Rybář Matt Hayes bude v norské oblasti Trondelag lovit lososy v řece Gaula.

4. díl (Polsko - štika): Matt Hayes letí do Gdaňsku a v rámci svého polského rybářského dobrodružství jede k jezeru Unichowo na štiky.

5. díl (Wales - mořský pstruh): V této epizodě se Matt Hayes vydá k řece Towy v hrabství Pembokeshire v západním Walesu. Z přístavu Haverfordwest vypluje na moře lovit mořské pstruhy.

6. díl (Irsko - pstruh tečkovaný): Matt Hayes zamíří k slavnému jezeru Lough Corrib v irském hrabství Galway. Dorazí právě včas, když se líhnou jepice, které použije jako návnadu při lovu pstruha tečkovaného.

7. díl (Švédsko - štika): Matt Hayes se ubytoval v rybářském kempu Osel Chalet Fishing Camp ve švédském Vesterviku, kde tento víkend bude chytat štiky.

8. díl: Matt Hayes spolu se známým belgickým rybářem Ronnym de Grootem loví parmy a jelce na řece Wye v Symonds Yat na hranici mezi Anglií a Walesem.

9. díl: Matt Hayes letí na překrásný azorský ostrov Faial, kde se v supermoderní rybářské lodi vydá ulovit marlína modrého.

10. díl: Matt Hayes navštíví slavné město Pisa, kde svůj čas stráví návštěvami historických památek a potom se vydá na lov kaprů v italském stylu.

11. díl: Zkušený rybář Matt Hayes se v Severním Irsku na jezeře Castle Leslie Lake vydá lovit štiku.

12. díl: Neohrožený rybář Matt Hayes se z pobřeží ostrova Madeira vydává do vod středního Atlantiku, kde bude lovit Solandrovu makrelu zvanou Wahoo.

13. díl: Zkušený rybář Matt Hayes se vypraví k jezeru Windermere v anglickém hrabství Cumbria na lov štik.

14. díl: Matt Hayes tentokrát zavítá do holandské oblasti Volkerak, kde bude rybařit spolu s Bertusem Rozemeijerem, jedním z nejznámějších rybářů specializovaných na lov candáta na světě.

15. díl: Místní rybářský průvodce Colin Bunn vezme Matta Hayese ke břehům řeky Ebro v severním Španělsku, kde budou líčit na sumce. (Discovery Channel)

(více)

Reklama

Reklama