Reklama

Reklama

Zatčení

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2011, 8 min

Režie:

Jakub Obluk

Obsahy(1)

Za chyby se platí. Zatčení - film bez kladných hrdinů. Příběh zlodějíčka, který potká v nesprávný okamžik své staré známé. (oficiální text distributora)

Recenze (1)

Allica 

všechny recenze uživatele

V úvodu jsou moc velké detaily, scéna se potom stává špatně čitelnou. Škoda je, že roli hlavního bosse nehrál někdo starší a vážnější, někdo, kdo by se do té role hodil víc - přeci jenom se nejedná o parodii. Policista, který si musí pořád držet čepic, aby mu neulítla .. to komedie je :D Rvačka na konci není zrovna věrohodná, jako herecké výkony, ale pravda - zlé také nebyly. A výsledná kolorace natočeného materiálu vychází v celkovém dojmu dobře. Celkově je i vidět, že autoři nad snímek přemýšleli. ()

Zajímavosti (5)

  • Původně se měl natočit pouze zhruba minutový šot, odehrávající se celý v policejním autě. (sharik002)
  • Natáčení filmu zabralo dohromady tři dny, ale vzniklý materiál byl poté odložen stranou. Film byl sestříhán a zveřejněn až téměř rok po natočení. (sharik002)
  • Mnoho potenciálních herců odmítlo hlavní roli poté, co uviděli trenéra a vicemistra České Republiky boxu Daniela Vencla, který ztvárnil Kubíka a byla jim popsána závěrečná násilnická scéna. Nakonec musel tuto roli scenárista a režisér snímku Přemysl Krejčík zahrát sám, ačkoli původně ve filmu hrát neměl. (sharik002)

Reklama

Reklama