Reklama

Reklama

Nejúžasnější fotografie National Geographic

(seriál)
  • Česko Nejúžasnější snímky National Geographic (více)
USA, 2010, 30 min

Hrají:

Salvatore Vecchio (vypravěč)

Obsahy(1)

Jednotlivé díly:

Seznámení s Maory Amy Toensingová cestuje na Nový Zéland, aby ukázala, co to znamená být Maorem v moderním světě.

Šaolinské kung-fu Americký fotoreportér Fritz Hoffman cestuje do čínské provincie Che-nan, aby zde zdokumentoval dávné bojové umění šaolinského kung-fu.

Sekvoje Fotograf Michael Nichols se společně se skupinou horolezců a vědců vydá fotografovat obrovskou sekvoji v Kalifornii.

Opylovači Spolu s biologem a fotografem Markem Moffettem se vydáte na cestu po zeměkouli s cílem zdokumentovat opylovače z celého světa v akci.

Vraky a umělé útesy David Doubilet se zaměřuje na umělé útesy u východního pobřeží USA a pořizuje snímky potopených válečných lodí.

Blesky Carsten Peter spojí své síly s lovcem bouří Timem Samarasem, aby nafotil vzrušující snímky blesků pro časopis National Geographic.

Skryté hlasy Několik nejlepších reportážních fotografů National Geographic vám v terénu umožní nahlédnout do pozadí vzniku svých nejúžasnějších snímků.

Nepolapitelný medvěd Fotograf divoké přírody Paul Nicklen míří do Britské Kolumbie, aby se zde pokusil zachytit vzácné a nepolapitelné bílé medvědy.

Nebezpečný proud V rámci nejnovějšího projektu pro National Geographic fotografuje ochránce přírody Brian Skerry korály u ostrovů Phoenix.

Pákistán Ed Kashi zachytí dokumentační snímky moderního Pákistánu a vytvoří portrét odlišný od zaostalého obrazu v mysli většiny obyvatel západního světa. (National Geographic)

(více)

Galerie (4)

Reklama

Reklama