Reklama

Reklama

Vaříme česky

(pořad)
všechny plakáty
Česko, 2005, 4 x 17-19 min

Režie:

Petr Orozovič

Obsahy(1)

Kulinářství je módní téma, hovoří se o něm stále častěji. Popularizují se exotická jídla, exotické potraviny, exotické suroviny, exotické produkty. Jsme informováni o kuchyni čínské, japonské, indické, italské, řecké a kdovíjaké ještě, ale o surovinách českých toho víme pořád velmi málo. V čem je jejich kouzlo? Proč jsou pro labužníky zajímavé?
Autor cyklu „Vaříme česky" (a zároveň jeho moderátor) Vladimír Poštulka hovoří s věhlasnými kuchaři i jinými odborníky, každý díl je věnován jednomu tématu, v každém dílu budou připraveny tři pokrmy, od těch nejprostších až po zcela výjimečné.
Vladimír Poštulka je znám především jako textař a scenárista, v poslední době se však věnuje kulinářství, každý týden má svoji rubriku na dvou stránkách časopisu Instinkt a nedávno vydal knihu Labužníkův lexikon. (oficiální text distributora)

(více)

Reklama

Reklama