Reklama

Reklama

Rychlost zabíjí

(seriál)
  • USA Speed Kills
USA / Jihoafrická republika, 2012, 6x46 min

Obsahy(1)

1. série
1. díl (Oceán):
 Pod mořem přežijí jen ti nejrychlejší. Lachtani své oběti zabíjejí zlomením vazu a ústonožci rozdávají rány se zrychlením rovným střele.

2. díl (Savana): Sledujte gepardy a gazely v pradávném závodě ve zbrojení a krokodýly, jak projevují svou obrovskou sílu.

3. díl (Džungle): Lovci v džungli jsou mistry převleků. Jejich tajnou zbraní je však rychlost. Jazyk zmije gabunské a chameleona patří k nejrychlejším.

2. série
1. díl (Černá laguna): Ve světě mezi oceánem a řekou, kořeny mangrovů a mořskou trávou se vyskytují zabijáci, kteří umí vyvinout neuvěřitelnou rychlost.

2. díl (Temné podsvětí): Netopýři schopni echolokace, skákající kočky a obrovské žáby se umí ve stínu lesů pohybovat překvapivě rychle.

3. díl (Spálená poušť): Prozkoumáte rychlost zvířat v oblastech, kde je slunce nemilosrdným nepřítelem. Rychlý únik před jeho žárem je však pouhým začátkem. (National Geographic)

(více)

Recenze (1)

Ripley 

všechny recenze uživatele

Tenhle ten způsob zpracování dokumentů nemám rád.Záběry jsou fajn,ale klipovitost,zrychlené zoomování a primitivní animace mě nutí hodnotit pouze průměrem. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama