Reklama

Reklama

Nejkrásnější národní parky světa

(seriál)
  • USA Most Beautiful National Parks In The World, The
USA, 2006, 3x56 min

Obsahy(1)

Objevte nejkrásnější národní parky světa - na kolekci vašich snů plné dobrodružství.

Kapitoly:

DVD 1 - Kouzelné krajiny -
1. Národní park Wo-Lung
2. Velký bariérový útes
3. Galapágy
4. Mount Everest

DVD 2 - Zázračné krajiny -
1. Národní park Bwindi
2. Gran Paradiso
3. Obrův chodník
4. Národní park Serengeti

DVD 3 - Vznešené krajiny - 
1. Ledovcový záliv v národním parku Glacier Bay
2. Národní park Corcovado
3. Národní park Banff
4. Velký Kaňon - Grand Canyon

DVD 1 - Kouzelné krajiny -
vás přenesou do národních parků Austrálie a Dálného východu. Objevíte úžasné tvary australského Velkého bariérového útesu a poplujete se žraloky, dugongy, keporkaky a dravými murénami. Setkáte se nádhernými ptáky a obrovskými želvami, které obývají vulkanickou krajinu a nedotčené lesy Galapág.
Objevíte jaky, pandy červené a šplhavé kabary pižmové až na vrcholu Mount Everestu, v nejvyšším národním parku na světě, domově slavného horského lidu Šerpů. Poté se vypravíte do mistického Wo-Lungu v jihovýchodní Číně, jeho neprostupných lesů a mlžných hor, abyste s námi našli jednoho z nejzajímavějších a zároveň nejplašších tvorů na Zemi: překrásnou pandu velkou.
Nádherné záběry, ohromující scenérie, překvapivá fakta: „Kouzelné krajiny" vám přinesou svět volné přírody a divokých zvířat až domů - kdykoliv budete chtít, jak často se vám zlíbí!

DVD 2 - Zázračné krajiny -
vás přenesou na nezapomenutelnou cestu Evropou a Afrikou. Navštívíte Gran Paradiso v Itálii - zemi svěže zelených údolí, zasněžených alpských vrcholů a množství úchvatné fauny a flory, včetně nádherných modřínových lesů a ohrožených kozorožců. Podíváte se na odvážné kormorány, střemhlav se vrhající proti bíle zpěněným vlnám, které se tříští o legendární lávové výtvory pobřeží Obrova chodníku v Severním Irsku.
Od Viktoriina jezera s nádhernými jeřáby a čápy se přenesete do neprostupných pralesů Národního parku Bwindi v Ugandě, domova slonů a horských goril. Po cestě vyprahlými pláněmi Serengeti objevíte úžasnou oblast divoké přírody, velkolepí kráter Ngorongoro s nosorožci černými, majestátními lvy, migrujícími stády a mnoha dalšími obyvateli této přírodní rezervace.
Nádherné záběry, ohromující scenérie, překvapivá fakta: „Zázračné krajiny" vám přinesou svět volné přírody a divokých zvířat až domů - kdykoliv budete chtít, jak často se vám zlíbí!

DVD 3 - Vznešené krajiny -
vás zaujme objevováním velkých národních parků Ameriky. Budete moci pozorovat cestu ledovce v aljašském národním parku Glacier Bay, kde jsou doma velryby, medvědi grizzly a mořští orli. V kanadském národním parku Banff se setkáte s losem, jelenem wapiti a pumou. Romantickou kulisu dotvoří rozeklané hřebeny Skalistých hor, úrodná údolí a koberce planě rostoucích květin ve všech myslitelných barvách.
Navštívíte mlhou zastřené deštné pralesy Corcovada v Kostarice a objevíte zázračnou různorodost exotické zvířeny - jaguáry, několik druhů opic, krokodýly a mnoho dalších. Poputujete Arizonou hluboko do srdce Velkého kaňonu. Necháte se ohromit neuvěřitelnou dravostí řeky Colorado, jednoho ze skutečných divů světa: kdo ji jednou viděl, nikdy nezapomene.
Nádherné záběry, ohromující scenérie, překvapivá fakta: „Vznešené krajiny" vám přinesou svět volné přírody a divokých zvířat až domů - kdykoliv budete chtít, jak často se vám zlíbí! (oficiální text distributora)

(více)

Reklama

Reklama