Reklama

Reklama

50 dobrodružství, která přivedou vaši matku do hrobu

(seriál)
  • Velká Británie 50 Ways to Kill Your Mammy

Obsahy(1)

Nancy je 70letá irská důchodkyně a zároveň matka slavné televizní hvězdy jménem Baz Ashmawy. Matka už deset let sleduje svého syna, který se ani v extrémních situacích nešetří, jen aby velevážené diváky pobavil. Baz, ačkoli zná maminčiny limity dané jejím věkem, ji vezme s sebou na dalekou cestu. Mají namířeno do Spojených států, Afriky a Asie. A jaký bude program? Splnit pokud možno na výbornou všechny úkoly, které se vynoří, od seskoku s padákem po zápas s aligátorem...

Po úspěšné první řadě komik Baz Ashmawy znovu přemluví svou jedenasedmdesátiletou matku, že by bylo opět načase zaplést se společně do několika krkolomných dobrodružství. V nové sérii mají namířeno například do Indie, Japonska, Mexika a do Skandinávie. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (2)

BoKo_CzT 

všechny recenze uživatele

V skutočnosti nejde o žiaden dokument, aspoň nie v tradičnom zmysle. Dvaja hlavni protagonisti sa síce nachádzajú v reálnych situáciách (alebo aspoň zväčša), no ďalej už nastupujú naskriptované dialógy zo scenáru. A tie sú skutočne trápne. Ak aj pominiem, že hlavný hrdina sa správa ako mentál, tak jeho detinskosť rozhodne neprekúsnem. Údajne sa jedná o 40 ročného otca dvoch detí a neostáva mi než dúfať, že tento "dokument" neunikne pozornosti anglickej sociálnej služby :-) . V opačnom prípade budú musieť jeho deti a matka naďalej trpieť prítomnosťou mega trapného starého úchylného blbečka. Po vzhliadnutí sa už vôbec nečudujem, že sa vyvrcholenie puberty presúva v dnešnej dobe až niekam okolo 50-teho roku života. ()

viax 

všechny recenze uživatele

Tak to je skvělé dobrodružství! Já to s mojí mamkou nestihla, ale slibuju, že pokud mě mé děti jednou budou chtít "zabít", neřeknu ani popel a zkusím všechno. Na visutá lana jsem je vodila, na padák za loď pověsila, budou se muset snažit najít fakt dobrý adrenalin. :-) Až teda na to chroupání pavouků, to snad jen v případě potřeby přežití. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama