Reklama

Reklama

Kanec kastrát

(festivalový název)
  • Lotyšsko Kastrats Kuilis (více)
Krátkometrážní / Drama
Lotyšsko, 2014, 23 min

Obsahy(1)

Valter je osamělý a má tajemství. To mu tak trochu brání zapadnout do místní komunity. Tak alespoň chová prasata a zpívá v kostelním sboru. Co se ale stane, když se pokusí sblížit s dívkou Aijou? Ne, klasickou lovestory opravdu nečekejte. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (4)

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Opět jeden výukový materiál. Minimálně krásné propojení biblického tématu panny Marie skrze příběh, představy, hudbu. Hodně beznaděje, hodně naděje, hodně lásky a hodně nenávisti. Velmi krutý a uvěřitelný realismus se snovými metaforami vzájemně něžně i drsně propleten. Zcela upřímně nemám filmu skoro nic co vytknout a docela dlouho jsem neviděl tak povedený festivalový kraťas. Jednoznačně 10/10. ()

Reklama

cajda 

všechny recenze uživatele

Film o zpívajícím eunuchovi a prasečích varlatech. To by byla (anti)reklama. Pokud máte pocit, že všechny národy světa jsou tak či onak zvrácené nebo podivné, Lotyši vyhráli tímto snímkem první cenu. Rezignuju na smysluplné hodnocení a jdu do kostela. ()

CiTrus007 

všechny recenze uživatele

Tradiční zápletka, netradiční rozuzlení. Krásný zpěv doprovází neuvěřitelně zvrácený vidlácký příběh o zamilovaném eunuchovi. I přes skvělý scénář a slušnou režii by mě více potěšilo, kdyby film býval více pracoval s náznaky a nemusel nutně zobrazovat úplně všechno. 6/10 [KVIFF 2015] ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama