Reklama

Reklama

Journey of the film

(studentský film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Journey of the film, alebo „cesta" filmu zobrazuje bežnému amatérskemu divákovi pohľad na proces výroby študentského filmu od jeho úplných začiatkov. Na strane druhej film vyrozpráva príbeh scénaristky, ktorá si už pri písaní svojho scenára predstavuje jeho realizáciu a „oživenie" jej literárnych predstáv do živej - filmovej podoby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s iným snímkom Valéra Futeja ("Fall") je "Journey of the film" dynamicky (a veľmi predcízne) nastrihaný a hudbou príjemne korešpondujúci. I keď ani zďaleka nemá výraznejšiu myšlienkovú hodnotu, respektívne vyobrazenie procesu točenia filmu nie je úplne zrozumiteľné. ()

FILMOVKA 

všechny recenze uživatele

V první řadě je to šíleně dlouhé. Je to hlavně díky hudbě, která vystartuje hned od začátku a stejné tempo si uchová až do konce. Nikam nespěje. Nic tam negraduje. Přesto je to ale hezky sestříhané a záběry také nejsou špatné, i když by si to zasloužilo víc celků, než detailů. A potom ještě, nevím do čeho bych to zařadil. Reklama? Reportáž? Nebo to má mít jenom vtip? Ve výsledku ač to obsahovalo spoustu situací, tak se nic neřeklo a divák neví, k čemu mu bylo něco takového vidět. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama