Reklama

Reklama

Rising Fear

  • USA America Has Fallen
USA, 2016, 96 min

Režie:

Tom Getty

Scénář:

Tom Getty
(další profese)

Obsahy(1)

Když je bývalý mariňák obviněn z teroristického útoku, rozhodne se vypátrat, kdo za tím vším stojí. Brzy odhalí spiknutí, které ohrožuje celý národ. Bude se muset rozhodnout se mezi svobodou milionů lidí a vlastním přežitím. (Filmbox)

Recenze (2)

VelkyMrB 

všechny recenze uživatele

Eyou. Máme tu další parádní béčko, které skoro ujde. Zpracování je tedy opět příšerné. Kamera se třese tak moc, že né jeden člověk z toho dostane mozkovou obrnu a zničený asfalt či beton se chová jako sklo. Plány teroristů jsou na tento druh filmu docela promyšlené a i dávají smysl. Co už moc ne, tak atomová bomba na srdeční pohon. To je, ale opravdu mentální kolaps. Ke konci filmu jsem se těšil na opravdové výbušné orgie s naprosto příšerným zpracováním, ale někdo byl nejspíš moc líný na to, to vyrobit, tak nám zbyla jen černá obrazovka. PS: Tohle je film defakto jednoho muže, protože v titulcích je Tom Getty asi tak milionkrát. Půlka titulků je prostě jen CTRL C :D. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skoro to i na začátku vypadá, že by to mohl být celkem chytrý thriller, i když malinko levnější. Teroristické útoky jsou poměrně aktuální a líbí se mi, že tady se nutně nejedná o snahu teroristů arabského původu, i když i ti jsou do toho nakonec zakomponováni. Snímek se ale spíše mění v akční jízdu, trochu bezduchou, kde se to poselství ztrácí. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno