Reklama

Reklama

Výživový speciál

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2014

Obsahy(1)

Pořad o zdravém stravování. Tomáš Lukáš (fitness trenér) a výživový specialista Lukáš Vrána zde testují jednotlivé produkty. Poté řeknou, zda je produkt kvalitní, či ne. Mezi nejčastější díly patří testování nezdravých věcí, které jsou velmi populární. (Dzvandzi)

Recenze (1)

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Rádoby ,,fitness trenér´´ Tomáš Lukáš,kterýmu se směje celá CZ/SK fitness komunita zde společně s ,,výživářem´´ Lukášem Vránou stahují informace z internetu a poučují nás o tom,jak bychom se měli zdravě stravovat.Celkově si tento pořád na něco hraje,kvalita obrazu a zvuku by tak špatná nebyla,ale jinak jak říkám,informace jsou zde pouze přebrány a jde poznat,že občas ani neví o čem mluví.Pár věcí jsem se ale zde dozvěděl,ale jak říkám kdybych si to našel někde na internetu,tak to mám rychlejší a lepší.Tohle postrádá smysl.Kord když TL v poslední době na svých sociálních sítích zveřejňuje tzv. challenge,kde se přejídá hamburgery z mekáče.A to i přes to,že je v jednom dílu výživového speciálu vyhazuje do koše :) ()

Zajímavosti (1)

  • Jeden z hlavních představitelů Tomáš Lukáš v jednom díle vyhazuje hamburgery z McDonald's do koše, i přesto že před časem zveřejnil na své sociální síti video, ve kterém je jí. (Dzvandzi)

Reklama

Reklama