Reklama

Reklama

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek vůbec nemá špatné téma. Psychiatr hovoří s mladou holkou, která by mohla být velmi nebezpečná. Zajímavý kontrast mládí a dospělost, zkušeností a geniality, potažmo šílenství. Dle mého se z toho ale nepodařilo vytěžit maximum a chvílemi jsem měl pocit, že snímek už docela nudí a moc nikam nevede. ()

misbos 

všechny recenze uživatele

Je sice vidět, že peněz moc nebylo, a kdyby to byl kraťas, bylo by to mnohem lepší, jenže - má to solidní téma, hlavu a patu, a dědek Freud by sice frfňal, že to je krutá zkratka, ale jinak by asi nebyl proti (když chcete rozlousknout cizí vořech, někdy musíte s kůží na trh a řádně se pošťourat i ve svý skříni, jinak Vám to ten druhej nebude věřit). Takže jsem hodnej a tři. ()

WUTEN 

všechny recenze uživatele

Malá pihatá psychopatická 9 holčička co si myslí že přelstí strejdu Googla. Je zavřená v nějakém přísně střeženém komplexu a při rozhovoru s psychologem jí obléknou kazajku. Psycholog se snaží vypátrat příčiny toho proč se chová tak jak se chová a snaží se odkrýt její temnou minulost. Celý ten příběh je velmi nudný, je to rozhovor, psycholog klade otázky a tahle pihatá Irka se tomu většinou vyhýbá a sem tam na něco odpoví. Abych to shrnul, akce je tam minimum, napětí také, příběh na konci nelogický a ono vůbec ten příběh od začátku nedává moc smysl protože vy o té holce nic nevíte a vůbec nechápete proč tam za ní leze nějaký psycholog. Když ta holka ví proč tam je zavřená a ví to i pracovníci samozřejmě a už jí vyslýchalo několik psychologů tak proč tam leze ještě jeden cucák s diplomem. Za ty dialogy s psychologem a herecké výkony dávám 2*. ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Pri filme som sa vrátil do začiatku 90-ych rokov, keď som daboval podobné "výtvory" s béčkovými hercami (poznáte napr. film "Concrete War"?), všetky dialógy ja sám, priamo na viedokazetu. Nostalgia však vyfučala, tak ako vyfučí z hlavy aj tento snímok. ()

Reklama

Reklama