Reklama

Reklama

Restaurátor

(pořad)
  • USA Restorer Guy
Reality-TV
USA, 2009, 45 min

Zvuk:

Barry Lawson

Obsahy(1)

Jednotlivé díly:

Panské sídlo na Grace Street - Odborník na restaurování domů Gable Painter se pustí do nového projektu - restaurování viktoriánského panského sídla z roku 1895.

Panské sídlo na Grace Street / 36. přijímací pokoj - Práce na renovaci panského sídla na Grace Street pokračuje. Gableho kolega Quinton je zatčen a odsouzen k odnětí svobody, což způsobí řadu problémů.

Panské sídlo na Grace Street / veranda Oregon Hill - Panské sídlo na Grace Street je pro restaurátora Gableho Paintera největší výzvou a k tomu přibere projekt zrestaurování tradiční viktoriánské verandy z roku 1926.

Zájezdní hostinec na Linden Row - Expert na restaurování domů Gable Painter začal nový projekt, a to vymalování apartmá v historickém zájezdním hostinci z roku 1840.

Kuchyně domu na Monument Avenue - Expert na restaurování domů Gable Painter začal nový projekt, a to renovaci kuchyně historické vily v neotudorovském stylu z roku 1824 na Monument Avenue.

Koupelna domu na Monument Avenue - Expert na restaurování domů Gable má smíšené pocity z druhého projektu, který začal na vile v neotudorovském stylu z roku 1824 na Monument Street. Výsledek je však fantastický.

Horní patra domu Jackson Ward - Restaurátor Gable Painter dostal nový úkol, zrestaurovat viktoriánský dům z roku 1880. Do jeho týmu přibyl nový tesař Donovan.

Přízemí domu Jackson Ward - Expert na restaurování domů Gable Painter se zaměřil na dokončení práce na domě Jackson Ward a výsledky své tvrdé práce ukáže majiteli domu.

Domov pro seniora - Expert na restaurování domů Gable Painter se rozhodl udělat něco pro svoji komunitu a bezplatně pracuje jako dobrovolník na obnově domu místního 75letého seniora.

Exteriér historického domu na Marshall Street - Restaurátor Gable Painter má nový vzrušující projekt, a to historický řadový dům v italském stylu z roku 1870.

Kuchyně domu na Marshall Street - Restaurátor Gable Painter pracuje na renovaci kuchyně a spoustu hodin věnoval vypracování nového půdorysu, aby mohl zachránit, odlakovat a znovu nabarvit původní kuchyňské skříňky.

Ekologické restaurování interiéru - Restaurátor Gable Painter a jeho tým se učí, jak v domech šetřit energii, včetně použití izolace z recyklovaného papíru ve zdech.

Ekologické restaurování exteriéru - Tento projekt je pro restaurátora Gableho důležitý. Zvažuje, jak zrenovovat a zrestaurovat exteriér domu a zakomponovat solární panel na ohřev vody. (Discovery Channel)

(více)

Galerie (7)

Reklama

Reklama