Reklama

Reklama

Chuck Steel: Noc vampíčů

(festivalový název)
  • Velká Británie Chuck Steel: Night of the Trampires
Trailer
Velká Británie, 2018, 89 min

Obsahy(1)

Zapomeňte na Chucka Norrise, teď je tu Chuck Steel! Nejlepší polda, co kdy kráčel po týhle zatracený planetě! Chuck Steel je neohrožený hrdina jako vystřižený z béčkových (a céčkových – zvolit lze takřka libovolné písmeno abecedy) bijáků a seriálů 80. let. Chuck má zkrátka všechno, co má pořádný osmdesátkový polda mít – svaly, hubu plnou drsných řečí, bouchačku (hodně bouchaček), nesmlouvavý přístup k nepřátelům a taky jedno velké trauma. Před rokem totiž přišel o ženu. Jak ale říká jeho šéf: „Tohle není rok 1985. Tohle je rok 1986!“ A v roce 1986 není čas na sentiment. Chuck a jeho průběžně umírající parťáci musejí přijít na kloub dost podivné věci. Ve městě se množí nevšední případy úmrtí a zranění. V nemocnici například skončí žena postupně se proměňující v odporné stvoření noci – něco mezi ochlastou a upírem. Přestože se nebezpečí upírů likvidujících podnapilé občany města zprvu zdá být naprostým blábolem starobylého děduly – lovce monster, musí Chuck nakonec připustit, že se děje cosi podivného. Podaří se mu zachránit svět před dědictvím transylvánských upírů, kteří byli vytlačeni na okraj společnosti a doufají v triumfální návrat pod vedením svého mistra? Nebo skončí vycucaný do poslední kapky krve jako levný krabičák z večerky? Tahle divoká jízda nevynechá (a nezesměšní) jediné filmové klišé a schéma, aniž by přitom nepotěšila zcela očividnou láskou k filmovým zhůvěřilostem. (Anifilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Seffi 

všechny recenze uživatele

Všechno popisuje zdejší obsah filmu. Jen bych k tomu ještě dodal, že jde opravdu o mistrovské dílo, které se jen tak nevidí! Snad se dočkáme i pokračování s vlkodlačími prostitutkami :) 90% ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Kdo hrál něco jako Duke Nukem bude potěšen - akčárna, typickej US "humor" a pár úchylností - jako dobrej mix. Slušná zábava, 3.5/5 ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama