Reklama

Reklama

Kim má penis

(festivalový název)
  • Německo Kim hat einen Penis (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kim a Andreas jsou vlastně docela spokojení – se sebou i se svým životem. Kim toho ale chce víc. Kim chce mít penis. Ne protože by chtěla být mužem, ale prostě proto, že je zvědavá. S Andreasem se o tom ale příliš bavit nechce – raději ho vždy postaví před hotovou věc. Kdo by se namáhal s mluvením, když to jde i bez něj? Aby toho nebylo málo, nastěhuje se k Andreasovi a Kim jejich společná nejlepší kamarádka Anna. Ta má za sebou čerstvý rozchod, zároveň akutně touží po dítěti. V takové situaci se o vlastních přáních a touhách mluví jen nesnadno. Ale možná, že když se ve dvou cítíme osaměle, budeme se ve třech cítit méně sami? (Das Filmfest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

Detektiv-2 

všechny recenze uživatele

Tak tento film nejde brát vážně. Hlavně nejde vůbec o žádné drama, spíše hodně nadnesená komedie s nádechem trpkosti v samotném závěru. Na herecké obsazení se bohužel moc dívat nedá, samotný příběh do poloviny pobaví, ale potom už je spíše trapný a stále se opakující. Takže za mě se tohle úplně nepovedlo, ale vydržet se to dalo. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Nápad na scénář dostal scenárista Philipp Eichholtz poté, co se mu ve snu zdálo, že jeho přítelkyně měla penis a jemu to přišlo jako skvělý nápad pro natočení filmu. (Kolins)

Související novinky

DAS FILMFEST zve na filmové hody

DAS FILMFEST zve na filmové hody

15.10.2018

3 země – 4 kina – 5 sekcí – 9 hostů – 34 celovečerních snímků a další tři bloky krátkých filmů. Festival německy mluvených filmů DAS FILMFEST si letos pro všechny filmové fanoušky přichystal skutečné… (více)

Reklama

Reklama