Reklama

Reklama

Kim má penis

(festivalový název)
  • Německo Kim hat einen Penis (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kim a Andreas jsou vlastně docela spokojení – se sebou i se svým životem. Kim toho ale chce víc. Kim chce mít penis. Ne protože by chtěla být mužem, ale prostě proto, že je zvědavá. S Andreasem se o tom ale příliš bavit nechce – raději ho vždy postaví před hotovou věc. Kdo by se namáhal s mluvením, když to jde i bez něj? Aby toho nebylo málo, nastěhuje se k Andreasovi a Kim jejich společná nejlepší kamarádka Anna. Ta má za sebou čerstvý rozchod, zároveň akutně touží po dítěti. V takové situaci se o vlastních přáních a touhách mluví jen nesnadno. Ale možná, že když se ve dvou cítíme osaměle, budeme se ve třech cítit méně sami? (Das Filmfest)

(více)

Recenze (1)

Detektiv-2 

všechny recenze uživatele

Tak tento film nejde brát vážně. Hlavně nejde vůbec o žádné drama, spíše hodně nadnesená komedie s nádechem trpkosti v samotném závěru. Na herecké obsazení se bohužel moc dívat nedá, samotný příběh do poloviny pobaví, ale potom už je spíše trapný a stále se opakující. Takže za mě se tohle úplně nepovedlo, ale vydržet se to dalo. ()

Související novinky

DAS FILMFEST zve na filmové hody

DAS FILMFEST zve na filmové hody

15.10.2018

3 země – 4 kina – 5 sekcí – 9 hostů – 34 celovečerních snímků a další tři bloky krátkých filmů. Festival německy mluvených filmů DAS FILMFEST si letos pro všechny filmové fanoušky přichystal skutečné… (více)

Reklama

Reklama