Reklama

Reklama

Extrémní výkřiky

(pořad)
  • USA Xtreme Screams
? %
Dokumentární / Reality-TV
USA, 2017, 8x21 min

Obsahy(1)

1. Lidský prak: Přátelé míří do Pattaye v Thajsku, aby si skočili na laně z 20patrového jeřábu o rychlosti 112 km/h. Jezdci v Missouri se svezou na nejrychlejší dřevěné horské dráze a hledači vzrušení skočí volným pádem do kaňonu v Coloradu.
2. Strach z výšek: Hip hop tanečníci míří na Floridu, aby vyzkoušeli věž s volným pádem, která je hodí 102 m dolů při rychlosti 97 km/h. Spolupracovníci v Texasu zůstanou viset ve vzduchu těsně před tm, než proletí 40 m do sítě. A posedlí adrenalinem se zhoupnou nad kaňonem.
3. Přes okraj: Přátelé v sobě objeví své vnitřní dítě při volném pádu na 30patrové horské dráze, nejvyšší a nejrychlejší v Kanadě. Fotbaloví kamarádi ve Francii sjedou na kolech 27m skokanský můstek. A hasiči sjedou na saních dráhu bez ledu v Utahu.
4. Dobře se sklouzni: Přátelé čelí svým strachům na největším lanovém skluzu Severní Ameriky, ve Whistleru v Britské Kolumbii. Herci statečně čelí horské dráze, kde jim pod nohama zmizí podlaha. A hledači vzrušení jdou na bungee jumping ve Švýcarských Alpách.
5. Bestie: Posedlí adrenalinem jsou smeteni z 50m můstku na Novém Zélandu, točí se jako dětská káča na kyvadle v Kanadě a v Japonsku sletí dolů z dropu, který je strmější než strmý sráz.
6. Kousnutí žralokem: Dlouholetí přátelé si zaječí na rekordy bořící horské dráze v Ohiu, surfařští kamarádi sestoupí z vrcholu potravního řetězce v Jižní Africe a jezdci sjedou bouřlivou a nejdelší řeku na Novém Zélandu.
7. 88 metrů nad okrajem: Hledači vzrušení si zaječí v Jižní Africe při seskoku z 88m lávky a při sjezdu rychlostí 129 km/h na bývalém stadionu pro mistrovství světa. Jezdci se vydají na horskou dráhu v Japonsku, která dosahuje rychlosti 153 km/h.
8. Nedívej se dolů: Hledači vzrušení skočí bez padáku z pozorovací věže základny do hloubky 192 m. Posedlí adrenalinem slaňují ze starobylé hory v Jižní Africe a zkoušejí nezvracet na centrifuze na Floridě. (Travel Channel)

(více)

Reklama

Reklama