Reklama

Reklama

Opravdu to přežili

(pořad)
  • USA Survive This! (více)
všechny plakáty
Dokumentární / Reality-TV
USA, 2007, 25 min

Účinkují:

Les Stroud
(další profese)

Obsahy(1)

1. Nouzové přistávací těleso Padák selže, tryskové dopravní letadlo musí nouzově přistát a výlet páťáků na raftech přes splav se zvrtne. Samotní účastníci těchto děsivých příhod natočili svoje zážitky.

2. Těhotná parašutistka Kamera upevněná na helmě instruktora zachytí, jak při seskoku závažně selže padák jeho studentky. V té chvíli netušil, že je těhotná.

3. Pád dýmajícího balonu Podívejte se, jak nebezpečně se vymknul z rukou let balónem. Účastníci tohoto děsivého letu své strašné zážitky natočili na kameru.

4. Záchrana v mořské jeskyni Jednoho turistu smetla z útesu velká mořská vlna a on potom uváznul v mořské jeskyni. Na jeho vyproštění byla svolána záchraná akce, kterou v této epizodě můžete sledovat i vy.

5. Útok velryby Potápěče napadne malá velryba a zatáhne ho 12 metrů pod hladinu. Tyto děsivé okamžiky zachytí na kameru podvodní fotograf.

6. Potopení lodi Oceanos Při dramatické záchranné akci bylo nutné evakuovat 400 lidí z lodi, která se potopila u jihoafrického pobřeží. Dozvíte se, jak takové neštěstí přežít.

7. Pohřbení v závěji sněhu Podívejte se, jak zkušený snowboardista uvázne hlavou dolů několik metrů hluboko ve sněhu. Zoufale se snaží sám vyhrabat a málem při tom zemře.

8. Srážka vlaku s přívěsným vozem Uvidíte, jak se ženě zázračně podaří uniknout bez nejmenšího zranění z auta, které na železničním přechodu zdemoloval vlak.

9. Neštěstí ve výšce 1200 metrů nad mořem Podívejte se na videozáznam nehody ve vzduchu. Parašutista se při předvádění seskokové formace zamotá do padáků dalších dvou kolegů.

10. Výbuch plynovodu Odborník na strojní inženýrství vysvětlí, jak únik plynu v Ohiu mohl způsobit ohromný výbuch a proč je v takovém případě bezpečnější hořící oheň nehasit. (Discovery Channel)

(více)

Reklama

Reklama