Reklama

Reklama

Spolubojovníci

(pořad)
  • USA Brothers in Arms
Reality-TV
USA, 2018, 45 min

Obsahy(1)

1. Samopal Thompson / Plamenomet: Rocco riskuje vše, když chce ve spěchu modernizovat samopal Thompson ze 30. let pro skupinu kamarádů, válečných veteránů. Tým také asistuje klientovi při obnově plamenometu z období 2. sv. války.
2. Bazuka ze Dne D / Motorka ze 2. sv. války: Rocco riskuje vše, když chce vytvořit mocnou bazuku na střelný prach pro rychlý přeprodej. K tomu požádá tým, aby přidali k motorce ze 2. sv. války nový boční vozík s připevněnou útočnou puškou.
3. Tlumič pro dělo / Browning M1919: Rocco se zaobírá bláznivou myšlenkou sestavit tlumič pro dělo z americké války za nezávislost. Klient požádá tým Banditos, aby znovu uvedli do chodu jeho kulomet Browning M1919. A jiný zákazník má něco záhadného ze 2. sv. války.
4. Kulomet Gatling z občanské války / Hradební puška: Rocco a Eli překvapí tým Banditos kulometem Gatling z doby občanské války a žádostí, aby jej udělali do ruky a přenosný. Pak přijde klient a požádá o renovaci hradební pušky ze 16. století.
5. Tank z doby studené války / Záhadná zbraň z 2. sv. války: Váleční veteráni Rocco a Eli sestavují tank z doby studené války, který je vyřazen z provozu přes 30 let. Také vytvoří svou vlastní verzi muškety trombónu a pomohou zákazníkovi identifikovat záhadné japonské výbušné zařízení ze 2. sv. války.
6. 21 pušek pro slavnostní salvu / Derringer Doca Hollidaye: Rocco chce vytvořit dokonalou salvu z 21 pušek za pomoci 21 hlavní s křesadlovým zámkem, které vystřelí všechny současně. Pokračuje pátrání po historických zbraních, když Rocco a Eli narazí na Derringer Doca Hollidaye. (History Channel)

(více)

Galerie (28)

Reklama

Reklama