Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

V šestidílném seriálu sledujeme, jak populární herec Roman Zach, známý z divadla i televizních seriálů, vyráží za svým snem o dobrodružství. Opouští bezpečí civilizace a vydává se na objevitelskou výpravu na indonéské ostrovy, kde se nechává unášet přírodními krásami, proniká do tajů exotických kultur a poznává život bez civilizačních vymožeností. Roman chce všechno zažít na vlastní kůži. Vyzkouší si tak práci v barvířské dílně i na čajové plantáži, pozná, jak se žije s varany, zúčastní se tradičních oslav lovců lebek a zatančí si rituální tanec. Na své 6000 kilometrů dlouhé cestě po ostrovech Jáva, Bali, Lombok, Komodo, Flores a Alor Roman získává neobyčejné zkušenosti a zamýšlí se nad moderním světem a jeho kořeny. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele subic k tomuto seriálu (7)

Bali (2020) (S01E03) 

Tohle nejsou pláže, hotely, bary a noční život na Bali, tohle je o tom, jaké tradice tu ti místní stále udržují, co jedí atd. A vo tom je a celé je to navíc hezky barevné. ()

Goa (2023) (S02E01) 

Ve druhé sérii nahrazuje Romana Zacha tentokrát (mmj vítěz Stardance, dabér Daniela Craiga jako Jamese Bonda) Jiří Dvořák. A taky je tu goanský kuchař prý s typickým místním jménem Milan, tak jako já :-D ()

Kerala (2023) (S02E02) 

Vítejte v jižní Indii, kde jí místní říkají kokosová země. ()

Rišikéš (2023) (S02E03) 

Rišikéš, pro miliony hinduistů je posvátným a poutním místem. Ganga a ze 3 stran o 1000 m vyšší zelené hory. Beatles tu prý napsali 48 písní, mmj celé jejich bílé album. ()

Devprayag (2023) (S02E04) 

Soutok resp. začátek velké mocné Gangy, jak říkají na místní, soutok matky a dcery. Tenhle díl byl vážně pěkný, tam se našinec asi jen tak nedostane. ()

Dharamsala (2023) (S02E05) 

Další velmi pěkný díl, tentokrát severní Indie a exilové místo samotného Dalajlámy. ()

Váránasí (2023) (S02E06) 

Poslední díl byl až nad míru dojemný, ale pěkný. Jiří Dvořák nakonec do té Gangy vlezl. ()

Reklama

Reklama