Reklama

Reklama

Detroit Evolution

všechny plakáty

Obsahy(1)

Detroit Evolution je amatérský romantický thriller, který se odehrává ve světě bestselleru herního studia Quantic Dream „Detroit Become Human“. Děj se odehrává přibližně rok po konci hry. Android RK900 (označovaný jako Nines) pracuje pro Detroit Police Department jako vyšetřovatel. V Detroitu přibývají vraždy androidů – na případu spolupracuje s odtažitým detektivem Gavinem Reedem, do kterého je Nines bezmezně zamilovaný. (Kvalik)

(více)

Recenze (2)

kitsuchan97 

všechny recenze uživatele

*7/10* Aneb když fanfikce dostane filmovou adaptaci. Detroit Evolution je za mě povedená fanouškovská záležitost soustředící se na vztah mezi Gavinem a RK900. Obě dvě tyto postavy, zejména pak "vylepšený" Connor, neměly v původní hře moc prostoru, takže je příjemné vidět nějaký počin právě s těmito charaktery a sledovat, jak spolu interagují. Dokonce i vedlejší postavy mají svou určitou hloubku, což bych u tohoto snímku opravdu nečekala. Hlavní "záporák" je rovněž zajímavým přídavkem do celé skládačky. Co se týká onoho příběhu, tak ten sám o sobě není nijak zázračný či originální, ale skvěle zapadá do onoho prostředí policejního oddělení. Jediné, co můžu vypíchnout jako hlavní negativa je poměrně krkolomná akce v poslední části filmu či některé vizuální efekty, které nebyly úplně dobře zvládnuté. Celkově jsem ale s tímto výtvorem spokojena a můžu jen pomyslně potleskat tvůrcům, hercům i dalším, kteří se tohoto projektu zúčastnili. ()

Kvalik 

všechny recenze uživatele

Fanouškovský film Detroit evolution je splněný sen všech fanoušku fanfiction zaměřený na pár RK900/Gavin Reed z hry Detroit become human. Pokud neznáte tyto dvě postavy, tak tento film není úplně pro Vás. Děj není příliš originální a herecké výkony jsou místy dost prkenné. Musím si ale uvědomit, že se jedná o amatérskou produkci, takže spíš vyzdvihnu pozitiva, a to o příjemný soundtrack, povedené efekty, hlavní hrdinové mají dobrou chemii a u bojových scén jsme se dost nasmála (i když to měla být spíše vážná scéna? nevadí :-)). ()

Reklama

Reklama