Reklama

Reklama

Goblin

USA, 1993, 74 min

Režie:

Todd Sheets

Hrají:

Bobby Westrick

Obsahy(1)

Mladý Ash se se svou ženou Daisy stěhují do poklidného městečka, zvaného taky jako Goblin´s city, kde dříve podle pověsti žili goblini. Manželé v novém domově prožijí poklidný týden, pak však zmizí jejich kočka. Lidé ve městě začínají umírat a jejich těla jsou znetvořená a okousaná. Pak Daisy zahlédne zelené stvoření s tesáky jako břitvy a červenýma očima… (StrYke)

(více)

Recenze (5)

StrYke 

všechny recenze uživatele

Tohle mi připadá jako docela nepovedený vtip :) Obraz je šílený, herci nejsou herci, postavy téměř neznáte a uvidíte je samostatně jen v jedné scéně (samozřejmě při zabíjení), vraždy jsou neuvěřitelně dlouhé a stále se opakující (a to do slova), atmosféra stojí za obří hovno, postavy jsou hloupé.. Více zde: http://www.studna.net/filmy/3749/ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čím snímek „Goblin“ nevyniká, to je maska, která byla použita pro příšeru, jež se zde objevuje. Ta se mi opravdu moc nelíbila, ale na druhou stranu jsem byl celkem spokojený s trashovým ztvárněním gore, kterého je zde přece jenom dost. „Goblin“ je špatný snímek, ale jsem si jistý, že pro fanoušky braku by mohl být něčím, co ještě neviděli a co je dovede na chvilku zaujmout. ()

Reklama

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Zatím se nepodařilo natočit dobrého Goblina,ikdyž ten televizní z roku 2010 je o něco lepší.Doufám že k tomu někdy dojde. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu byly použity prasečí vnitřnosti. (StrYke)
  • Snímek byl natočen v americkém Kansas City v Missouri. (StrYke)

Reklama

Reklama