foto

Paul Briganti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2017 Village People
2015 Donald and Jess
Zelenější tráva
2012 Speechless

TV seriály

2017 At Home with Amy Sedaris (TV seriál)
Making Love (S01E09)
Entertaining for Peanuts (S01E04)
2016 Šílená bejvalka (TV seriál)
When Will Josh and His Friend Leave Me Alone? (S02E04)
2012 Sketchy (TV seriál)

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky