foto

Sophie Hyde

Biografie

Australská režisérka a scenáristka se nejprve věnovala herectví. Se svým současným partnerem Bryanem Masonem založili produkční společnost Closer Productions, pod jejíž záštitou natáčeli videa pro noční kluby, taneční show a dokumentární snímky. Za svůj hraný debut 52 Tuesdays získala řadu ocenění včetně Křišťálového medvěda na MFF v Berlíně.

Febiofest

Režijní filmografie

Filmy

2019 Zvířata
2013 52 úterků
2011 Boys on Film 6: Pacific Rim
2009 Necessary Games

TV seriály

2019 The Hunting (TV seriál)
2017 Fucking Adelaide (TV seriál)

Dokumentární

2011 Život v pohybu

Scénografická filmografie

Filmy

2013 52 úterků

Producentská filmografie

Filmy

2019 Zvířata
2009 Necessary Games

TV seriály

2019 The Hunting (TV seriál)
Sluts (E04)
#shittyboys (E03)
Dtf? (E02)
další epizody (4)
2017 Fucking Adelaide (TV seriál)

Dokumentární

2019 Mám to v krvi

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 The Hunting (TV seriál)
Sluts (E04)
#shittyboys (E03)
Dtf? (E02)
další epizody (4)
2017 Fucking Adelaide (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2011 Život v pohybu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky