foto

Renato Chiantoni

  • nar. 19.4.1906
    Brescia, Itálie
  • zem. 24.12.1979 (73 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Buldozer
1977 Ride bene... chi ride ultimo
1976 Febbre del cinema, La
1975 Vergine, e di nome Maria
1974 Mojžíš (TV film)
Mé drahé mamince k narozeninám
1973 Profumo della signora in nero, Il
1972 Camorra
1969 10 meraviglie dell'amore, Le
Tajemství Santa Vittorie
1968 Rose rosse per Angelica
T'ammazzo! - Raccomandati a Dio
Voglio morto, Lo
1967 Arabella
Bang Bang Kid
Il lungo, il corto, il gatto
Una colt, in pugno al diavolo
1966 Arizona Colt
El Cisco
Tre notti violente
1965 Straniero a Sacramento, Uno
Třicet Winchestrovek pro El Diabla
Válka po italsku
1961 Il carabiniere a cavallo
Romanoff and Juliet
1960 Robin Hood e i pirati
Ti aspetterò all'inferno
1959 Mondo dei miracoli, Il
1958 Pia de' Tolomei
Tre straniere a Roma
1957 Angelo è sceso a Brooklyn, Un
Benvenuto onorevole
Conte di Matera, Il
1956 Serenata al vento
Stimme der Sehnsucht
1955 Accadde tra le sbarre
Campanile d'oro, Il
Kouzelné městečko
1954 Bosonohá komtesa
Giorni d'amore
Grande avventura, La
Maestro di Don Giovanni, Il
Rigoletto e la sua tragedia
1953 Addio, figlio mio!
L'incantevole nemica
Puccini
Se vincessi cento milioni
1952 Donna che inventò l'amore, La
Maschera nera
Storia del fornaretto di Venezia, La
Zlatý kočár
1948 Il corriere di ferro
Věznice parmská
1946 Cronaca nera
1945 Abito nero da sposa, L'
1944 Macario contro Zagomar
1943 Dagli Appennini alle Ande
Gian Burrasca
Il birichino di papà
Il treno crociato
Moglie in castigo, La
1942 Capitan Tempesta
Colpi di timone
Fra' Diavolo
Giorno di nozze
Leone di Damasco, Il
1941 Cenerentola e il signor Bonaventura
Il re si diverte
Korunovaná láska
Maschera di Cesare Borgia, La
1940 Capitan Fracassa
Due madri, Le
Ecco la felicità
Il ponte dei sospiri
La Reggia sul fiume
Ponte di vetro, Il
San Giovanni decollato
Validità giorni dieci
1939 Albergo degli assenti, L'
Barone di Corbò, Il
Piccolo hotel
Segreto inviolabile, Il
Zločin beze svědků
1938 Fuochi d'artificio
Il suo destino
L'ultimo scugnizzo
Montevergine
Souboj národů
Stasera alle undici
Ultima carta, L'
1937 Gatta ci cova
1931 Vele ammainate

TV seriály

1971 Život Leonarda Da Vinci (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
1969 Donna di cuori, La (TV seriál)
1968 Il circolo Pickwick (TV seriál)
1965 La figlia del capitano (TV seriál)

Dokumentární

1975 Lunga strada senza polvere, La

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky