foto

Petr Hasalík

  • nar. Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Atlantida, 2003 (studentský film)
2016 Ztráty (studentský film)
2015 Burácení
2013 2 : 1 (studentský film)
Bylo deset, bude jedenáct (studentský film)
Domov (studentský film)
2012 Život je realita (studentský film)
2011 Do naha! (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hnutí Anticorro (studentský film)
2012 Život je realita (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Ztráty (studentský film)
2013 Rybáři (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Ztráty (studentský film)
2013 Rybáři (studentský film)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Ztráty (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky