foto

Lukáš Janičík

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Max the Weather Girl
2019 Dialog s předešlým
Nebát se ničeho (studentský film)
2017 Dvě (studentský film)
Vidina (studentský film)
2016 Chytrák (studentský film)
Řád (studentský film)
2013 Márinka (amatérský film)

Dokumentární

2020 Nová šichta
2018 Spolu sami (studentský film)
2017 Letopis: Jiří Brožek (studentský film)
Poslední šichta Tomáše Hisema (studentský film)
2016 Kittchen - až budu proměněný (studentský film)
Od detailu k celku (studentský film)
Ústí (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 FAMU v kině 01

Dokumentární

2020 M E Z E R Y (studentský film)
2018 Spolu sami (studentský film)
2016 Ústí (studentský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Dobrou noc dne noci (studentský film)
2013 Márinka (amatérský film)

Dokumentární

2016 Ústí (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Márinka (amatérský film)

Dokumentární

2016 Ústí (studentský film)

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 Ústí (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky