foto

Ian Giatti

  • nar. 27.4.1977 (42 let)
    Los Angeles County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Báječná dovolená
Záchranná akce
1985 Holky se chtějí bavit taky
1984 Bože, ty jsi Ďábel

TV seriály

2018 Tým SEAL (TV seriál)
Fracture (S02E01)
1999 Providence (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace