foto

Il-soo Kang

  • nar. 1965
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Shinibsagwan Goohaeryung (TV seriál)
2016 Sollomoneui wijeung (TV seriál)
2012 Jeon Woo-Chi (TV seriál)
2009 Yeolhyeoljangsaggun (TV seriál)
2008 Baramui nara (TV seriál)
2004 Haeshin (TV seriál)
2000 Naneun geunyeoga jota (TV seriál)
Taejo Wang Gun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace