foto

Kelly Nelson

  • nar. Manhattan, Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Dry Run
2002 Mutant (TV film)
1999 Storytellers, The
1998 Zahrada zla
1997 Dark Secrets
1996 Which Way to Oz
1995 Kukuřičné děti 3: Sklizeň ve městě
Prima Donnas

TV seriály

1992 Melrose Place (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace