foto

Šundži Muguruma

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 JK Rock
2015 Shadow Kids
2014 Oh! My! God! Kamisama kara no okurimono
2010 Shukumei no Jiodo

TV seriály

2010 Kurohyo Ryu ga Gotoku Shinsho (TV seriál)
2004 Êsu wo nerae! (TV seriál)
2002 Kongai Renai (TV seriál)
2001 Ikiru tame no Jonetsu toshite no satsujin (TV seriál)
Kiken Na Tobira - Ai Wo Tejou De Tunagu Toki (TV seriál)
2000 Gekka no Kishi (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky