foto

Heikki Hilander

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Osumia ja huteja
2008 Blackout
2006 Keisarin salaisuus
2005 Itse valtiaat - Agenttimusikaali (TV film)
2003 Itse valtiaat - Kuningasmusikaali (TV film)
2002 Itse valtiaat - Avaruusmusikaali (TV film)

TV seriály

2001 Itse valtiaat (TV seriál)
Siperian Nero! (TV seriál)
Rädigän (E22)

Dokumentární

2016 Myyntimies Jethro matkoilla (TV seriál) - vyp.
2003 Näin tehdään Itse valtiaat (TV film)

Koncert

2004 Estradilla: Joel Hallikainen (koncert)

Host

TV pořady

2014 Myyntimies Jethro (TV pořad)
2010 Hilander-TV (TV pořad)
Neljän tähden illallinen (TV pořad)
Sokkokokki (TV pořad)
2005 Viihdevuodet (TV pořad)
2003 Naurupartio (TV pořad)
2002 Hupiklubi (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1996 Huvin vuoksi (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2010 Hilander-TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky